UGNSBAKAD KYCKLING MED FÄRSKOST & BACON
En enkel med ack så god klassiker där kycklingfilén får god och krämig smak från Crème Bonjour Vitlök och rökigt bacon. Uppskattas av stora som små!
Portioner4

Ingredienser
Ingredienser
- Matolja eller margarin
- 4 kycklingfiléer
- Salt & peppar
- 1 paket (200g) Crème Bonjour vitlök Färskost
- 8 skivor bacon, stekta & hackade
- 1 dl cheddarost, riven
Instruktioner
Gör såhär:
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Smörj botten av en ugnsfast form med matolja eller margarin och lägg i kycklingfiléerna. Krydda med salt och peppar.
- Blanda samman färskost, cheddarost och bacon till en röra och bred ut den över kycklingfiléerna.
- Baka av i ugnen cirka 20-30 minuter tills kycklingen är genomstekt (innertemperatur 72 grader).
- Servera med en god sallad och eventuellt ris eller potatis.
Denna rätt kan du variera med flera av våra Crème Bonjour-varianter – låt fantasin sätta gränserna och prova dig fram!
