Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

CHÈVRE-LAX MED SOLTORKAD TOMAT OCH BASILIKA

  • Tillagningstid
  • Förberedelsetid
  • Portioner4
recipe image CHÈVRE-LAX MED SOLTORKAD TOMAT OCH BASILIKA

Ingredienser

  • 1 msk rapsolja
  • 600 g laxfiléer
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl färsk spenat
  • 400 grovhackat Crème Bonjour med Chèvre
  • 120 g soltorkade tomater
  • 2 dl färsk basilika
  • Salt & peppar
Energy (kcal)314 kcal
Energy (kJ)1312 kJ
Protein (g)37.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)18.9 g
Carbohydrate excl. fibre (g)13.9 g
Sugar (g)11.5 g
Fibre (g)5.0 g
Fat (g)11.2 g
Saturated fat (g)1.6 g
Unsaturated fat (g)7.0 g
Monounsaturated fat (g)4.3 g
Polyunsaturated fat (g)2.7 g
Trans fat (g)0.1 g
Cholesterol (mg)69 mg
Sodium (mg)216 mg
Salt (g)0.54 g
Vitamin A (IU)5501 IU
Vitamin C (mg)27.6 mg
Calcium (mg)136 mg
Iron (mg)5.29 mg
Potassium (mg)1872 mg

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 180°C.
  2. Krydda laxfiléerna och lägg dem i en ugnssäker form.
  3. Blanda spenat, färskost, vitlök och soltorkade tomater. Bred blandningen på fisken.
  4. Tillaga i ugnen i 15-20 minuter.