PASTASALLAD MED FÄRSKOST & ROSTADE GRÖNSAKER
Fräsch, vegetarisk pastasallad som får det där lilla extra genom att toppas med Crème Bonjour Gräslök innan servering.
Portioner4

Ingredienser
Ingredienser:
- 3 msk matolja
- 4 morötter, skalade och skurna i bitar
- 2 gulbetor, skalade och klyftade
- 1 röd lök, skalad och klyftad
- 2 vitlöksklyftor hackade
- Salt och peppar
- 1 broccoli, delad i buketter
- 4 portioner bönpasta, skruvar eller makaroner
- 1/2 granatäpple, kärnorna från
- 1 liten påse babyspenat
- 1 paket Crème Bonjour Gräslök 200g färskost
Instruktioner
Gör såhär:
- Värm ugnen till 200° C.
- Lägg morötter, gulbetor och rödlök i en bunke och blanda med matolja, vitlök, salt och peppar. Lägg på en plåt och rosta ca 15 minuter.
- Lägg broccolibuketter på plåten med grönsaker och rosta ytterligare 10 minuter.
- Koka pastan och låt rinna av. Blanda med de ugnsrostade grönsakerna.
- Lägg allt på ett stort fat och toppa med babyspenat och granatäpplekärnor.
- Klicka ut färskosten i den varma salladen.
Färskost passar som topping och dip till mycket – använd den som den är eller blanda ut med lite vatten/mjölk för lösare konsistens.
