use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

SKÖRDESALLAD

Denna matiga skördesallad passar både som tilltugg och när du är riktigt hungrig!
  • 40 minuter
  • Portioner4
recipe image SKÖRDESALLAD

Ingredienser

INGREDIENSER:
  • 4 ägg
  • 12 potatisar
  • 1 röd lök
  • 20 småbönor
  • 1/2 dl kapris
  • 200 g ugnsbakad fläsksida eklövssallad
  • Lollo rosso
  • Ruccola
  • Dressing
  • 100 g Crème Bonjour Örtagård färskost
  • 100 g Hellmans Real majonnäs
  • 1 msk Maille Dijon Original senap

      Instruktioner

      GÖR SÅ HÄR:
      1. Koka potatisen och låt svalna. Koka också äggen och bönorna. Kom ihåg att kyla bönorna snabbt. Skala och skiva rödlöken. Skölj salladsbladen och torka med t.ex. hushållspapper. Sprid ut salladsblad på ett serveringsfat. Lägg till skalad potatis och ägg. Tillsätt lök, kapris, bönorna och bitar av fläsksidan. Blanda ingredienserna till dressingen tills slät, och servera i en separat skål
      Prova även vårt goda recept, Ostpaj Cordon Bleu.