BROCCOLI-PARMESAN PAJ
Rostad broccoli och parmesan är den perfekta smakkombinationen.

Ingredienser
Ingredienser:
- 500 g pajdeg
- 1 stor broccoli
- 3 cm röd chili
- 2 röda lökar
- 2 vitlöksklyftor
- 2 msk pinjenötter
- 2 ägg
- 400 g Crème Bonjour med parmesan
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk malen svartpeppar
Instruktioner
Instruktioner:
- Värm ugnen till 200 grader. Placera bakplåtspapper i en ugnsform och tryck ut pajdegen på bakplåtspappret. Kanterna ska nå upp på sidorna i formen.
- Hacka löken, vitlöken och chilin och lägg dem i pajskalet.
- Blanda ägg med färskosten och krydda med svartpeppar. Häll blandningen över löken och chilin i pajen.
- Hacka broccolin i stora bitar och lägg dem, tillsammans med pinjenötterna, i pajen.
- Baka pajen i ugnen i 30-35 minuter tills broccolin och pajdegen blivit fint gyllenbrun.
