use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Red velvet cupcake med frosting

Perfekta små saftiga cupcakes med en krämig frosting gjord på Crème Bonjour Naturell!
  • 20 minuter
  • Förberedelsetid8 minuter
  • Portioner24
recipe image Red velvet cupcake med frosting

Ingredienser

Till smeten
  • 2 ägg
  • 2,5 dl strösocker
  • 3 dl vetemjöl special
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 msk kakaopulver
  • 1 krm salt
  • 100 g svalnat smält Milda mat&bak
  • 1 dl Milda 4%
  • 1 msk vit vinäger
  • 1 - 2 msk röd karamellfärg
Frosting
  • 50 g rumstempererad Milda
  • 1 dl florsocker
  • 200 g Crème Bonjour naurell
  • 1 msk citronsaft

      Instruktioner

      1. Sätt ugnen på 225°C.
      2. Vispa ägg och socker i ett par minuter tills det har blivit fluffigt.
      3. Blanda de torra ingredienserna.
      4. Vänd ner smält Milda, Milda 4% och vinäger tillsammans med de torra ingredienserna. Rör sist ner röd karamellfärg och blanda väl.
      5. Fyll muffinsformar till 2/3. Grädda i ca 12 minuter och låt svalna.
      6. Vispa samman Milda mat&bak med florsocker, tillsätt Crème Bonjour och pressad citronsaft. Spritsa på muffinsen.