Red velvet cupcake med frosting
Perfekta små saftiga cupcakes med en krämig frosting gjord på Crème Bonjour Naturell!
- Förberedelsetid8 minuter
- Portioner24
Ingredienser
Till smeten
- 2 ägg
- 2,5 dl strösocker
- 3 dl vetemjöl special
- 2 tsk bakpulver
- 1 tsk vaniljsocker
- 1 msk kakaopulver
- 1 krm salt
- 100 g svalnat smält Milda mat&bak
- 1 dl Milda 4%
- 1 msk vit vinäger
- 1 - 2 msk röd karamellfärg
Frosting
- 50 g rumstempererad Milda
- 1 dl florsocker
- 200 g Crème Bonjour naurell
- 1 msk citronsaft
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225°C.
- Vispa ägg och socker i ett par minuter tills det har blivit fluffigt.
- Blanda de torra ingredienserna.
- Vänd ner smält Milda, Milda 4% och vinäger tillsammans med de torra ingredienserna. Rör sist ner röd karamellfärg och blanda väl.
- Fyll muffinsformar till 2/3. Grädda i ca 12 minuter och låt svalna.
- Vispa samman Milda mat&bak med florsocker, tillsätt Crème Bonjour och pressad citronsaft. Spritsa på muffinsen.