Krämig mac n cheese med soltorkad tomat
Den här enkla mac n cheesen är perfekt när du vill ha en snabb och krämig pastarätt. Den går toppen att ställa in i ugnen för att få en krispig yta!
Förberedelsetid10 minuter
Portioner4

Ingredienser
- 2 msk Milda Culinesse
- 1 stor burk majskorn
- 1 strimlad gul lök
- 0,5 strimlad färsk grön jalapeño
- 1 klyfta vitlök
- 4 portioner makaroner
- 2 förpackningar (400 g) Crème Bonjour soltorkad tomat
- 3 - 4 dl vatten
- 1 tsk salt
- Cirka 1 dl riven parmesan eller cheddarost
- 1 dl pankoströbröd
Instruktioner
- Koka upp makaroner enligt anvisningarna på förpackningen. Ta gärna av dem några minuter tidigare för att få dem al dente.
- Värm Milda Culinesse i en stekpanna och fräs majs, lök, jalapeño och riven vitlök ett par minuter.
- Vänd ner Crème Bonjour soltorkad tomat och smaka av med salt och peppar. Späd med vatten.
- Rosta panko-ströbröd i en stekpanna
- Tillsätt kokta makaroner och blanda väl. Toppa med rostad panko och lite riven parmesanost.
