use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

PASTA MED PARMESAN CREAM CHEESE & SVARTPEPPAR

Pasta Cacio e Pepe – Ost och peppar, skapa en exceptionellt god pasta med enkla ingredienser!
  • 10 minuter
  • Portioner4
recipe image PASTA MED PARMESAN CREAM CHEESE & SVARTPEPPAR

Ingredienser

Ingredienser:
  • 300 g spagetti
  • 1 msk salt
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk malen svartpeppar
  • 200 g Crème Bonjour med parmesan
  • 1,5 dl vatten från pastan
  • 2 msk smör / margarin

      Instruktioner

      Instruktioner:
      1. Koka upp 1,5 liter vatten till pastan. Tillsätt pasta och salt.Koka pastan enligt instruktion på förpackningen, minska koktiden med 2 minuter för att få den “al dente”. Spara 1,5 dl av kokvattnet.
      2. Värm en panna och addera olivolja och svartpeppar. Tillsätt lite av det sparade kokvattnet.
      3. Lägg i pastan i pannan tillsammans med färskosten och smöret/margarinet. Blanda ihop allt och tillsätt mer av kokvattnet vid behov tills du får en härligt krämig pasta. Servera genast och njut!