STEKT TORTELLINI MED SPARRIS I EN ROSTAD PAPRIKA-SÅS
Portioner4

Ingredienser
- 1 msk olivolja
- 1 msk margarin eller smör
- 500 g tortellini
- 2 dl vatten
- 100 g sparris
- 200 g Crème Bonjour Rostad Paprika
- Salt & peppar för smaksättning
- färsk basilika
- parmesan för toppning
Energy (kcal) | 538 kcal |
Energy (kJ) | 2251 kJ |
Protein (g) | 21.9 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 74.5 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 72.3 g |
Sugar (g) | 2.3 g |
Fibre (g) | 2.3 g |
Fat (g) | 17.3 g |
Saturated fat (g) | 7.6 g |
Unsaturated fat (g) | 5.1 g |
Monounsaturated fat (g) | 3.9 g |
Polyunsaturated fat (g) | 1.2 g |
Trans fat (g) | 0.5 g |
Cholesterol (mg) | 88 mg |
Sodium (mg) | 1233 mg |
Salt (g) | 3.08 g |
Vitamin A (IU) | 131 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 2 mg |
Iron (mg) | 0.02 mg |
Potassium (mg) | 1 mg |
Instruktioner
- Värm olivolja i en panna, tillsätt margarin eller smör. Lägg i tortellini och stek dem lätt.
- Tillsätt sparris och vatten i pannan. Lägg på ett lock. Tortellini och sparrisen tar ca 2-3 minuter att koka.
- Bland i färskosten och låt blandningen värmas upp.
- Avsluta med salt och peppar, färska basilika och riven parmesan.