Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

STEKT TORTELLINI MED SPARRIS I EN ROSTAD PAPRIKA-SÅS

  • Tillagningstid
  • Förberedelsetid
  • Portioner4
recipe image STEKT TORTELLINI MED SPARRIS I EN ROSTAD PAPRIKA-SÅS

Ingredienser

  • 1 msk olivolja
  • 1 msk margarin eller smör
  • 500 g tortellini
  • 2 dl vatten
  • 100 g sparris
  • 200 g Crème Bonjour Rostad Paprika
  • Salt & peppar för smaksättning
  • färsk basilika
  • parmesan för toppning
Energy (kcal)538 kcal
Energy (kJ)2251 kJ
Protein (g)21.9 g
Carbohydrate incl. fibre (g)74.5 g
Carbohydrate excl. fibre (g)72.3 g
Sugar (g)2.3 g
Fibre (g)2.3 g
Fat (g)17.3 g
Saturated fat (g)7.6 g
Unsaturated fat (g)5.1 g
Monounsaturated fat (g)3.9 g
Polyunsaturated fat (g)1.2 g
Trans fat (g)0.5 g
Cholesterol (mg)88 mg
Sodium (mg)1233 mg
Salt (g)3.08 g
Vitamin A (IU)131 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)2 mg
Iron (mg)0.02 mg
Potassium (mg)1 mg

Instruktioner

  1. Värm olivolja i en panna, tillsätt margarin eller smör. Lägg i tortellini och stek dem lätt.
  2. Tillsätt sparris och vatten i pannan. Lägg på ett lock. Tortellini och sparrisen tar ca 2-3 minuter att koka.
  3. Bland i färskosten och låt blandningen värmas upp.
  4. Avsluta med salt och peppar, färska basilika och riven parmesan.