use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

KYCKLINGBRÖST MED SMAK AV ROSTAD PAPRIKA, TOMAT OCH VITLÖKSBRÖD

  • 30 minuter
  • Portioner4
recipe image KYCKLINGBRÖST MED SMAK AV ROSTAD PAPRIKA, TOMAT OCH VITLÖKSBRÖD

Ingredienser

Ingredienser:
  • 4 kycklingbröstfiléer
  • 2 msk salt
  • En nypa svartpeppar
  • 1 dl körsbärstomater
  • 1 vitllöksklyfta
  • 200 g Crème Bonjour Rostad Paprika
  • 1 dl krutonger
  • olivolja

      Instruktioner

      Instruktioner:
      1. Värm ugnen till 180°C. Häll olivolja i ugnsformen.
      2. Krydda kycklingbröstfiléerna med salt och peppar. Placera dem i ugnsformen.
      3. Dela körsbärstomaterna i halvor. Blanda dem I en skål tillsammans med vitlök och färskost. Bred blandningen jämnt över kycklingen. Lägg på krutonger och ringla över olivolja.
      4. Tillaga i ugnen i 20-25 minuter.