Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

AVOKADOMACKA MED VITLÖKSOST

Avokadomackan 2.0 med krämiga Crème Bonjour Vitlök – en oslagbar kombo!
  • Tillagningstid15 minuter
  • Förberedelsetid
  • Portioner4
recipe image AVOKADOMACKA MED VITLÖKSOST

Ingredienser

  • 8 skivor surdegsbröd
  • 1 liten röd lök, i tunna skivor
  • 1 msk vit balsamico
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk honung
  • Salt & peppar
  • 1 paket (100g) Crème Bonjour Vitlök Färskost
  • 2 avokado, i tunna skivor
  • 10 cm färsk gurka, i tunna skivor
  • 1 paket smörgåskrasse
Energy (kcal)397 kcal
Energy (kJ)1663 kJ
Protein (g)11.2 g
Carbohydrate incl. fibre (g)55.7 g
Carbohydrate excl. fibre (g)48.3 g
Sugar (g)5.2 g
Fibre (g)7.4 g
Fat (g)15.8 g
Saturated fat (g)2.5 g
Unsaturated fat (g)12.4 g
Monounsaturated fat (g)10.0 g
Polyunsaturated fat (g)2.3 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)417 mg
Salt (g)1.04 g
Vitamin A (IU)122 IU
Vitamin C (mg)9.8 mg
Calcium (mg)52 mg
Iron (mg)3.43 mg
Potassium (mg)518 mg

Instruktioner

  1. Blanda ihop rödlöksskivorna, balsamico, olivolja och honung i en skål. Smaka av med svartpeppar.
  2. Bred färskost på brödsskivorna.
  3. Fyll mackorna med avokado, marinerad rödlök, gurka och smörgåskrasse. Dela mackorna på mitten och lägg dem i en bit smörpapper som knyts ihop till små paket.
Om du gör mackor till många finns Crème Bonjour även i större storlek på 200 gram.