use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

VÅFFLOR ANTIPASTI

En riktig fredagsvåffla! Frasiga våfflor som serveras med Crème Bonjour Örtagård och antipasti – perfekt som drinktilltugg innan middagen!
  • 30 minuter
  • Portioner4
recipe image VÅFFLOR ANTIPASTI

Ingredienser

Våffelsmet:
  • 3 1/2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 2 1/2 dl vatten
  • 2 dl mjölk
  • 1 dl margarin smält
  • 2 ägg
  • 2 msk Maizena
Topping:
  • 1 paket (200g) Crème Bonjour Örtagård Färskost
  • 4 skivor prosciutto
  • 2 fikon, i kvartar
  • 1 bit manchego ost, riven

      Instruktioner

      Gör såhär:
      1. Blanda samman vetemjöl, bakpulver och salt i en bunke. Vispa ner vatten, mjölk, ägg och smält margarin och rör till en slät smet.
      2. Grädda våfflorna frasiga.
      3. Toppa med färskost, prosciutto, fikon och riven Manchego.
      Med detta recept kan du vara riktigt kreativ och variera – prova våra olika smaker ur sortmentet som topping tillsammans med dina favorittillbehör. Vad sägs om t.ex. Crème Bonjour Gräslök + Löjrom? Mums!