MATMUFFINS MED GRÄSLÖK & TOMAT
Portioner4

Ingredienser
- 6 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 1/2 tsk salt
- 4 ägg
- 200 g Crème Bonjour vitlök
- 1 1/2 dl vatten
- 1 dl soltorkade tomater, strimlade
Energy (kcal) | 213 kcal |
Energy (kJ) | 893 kJ |
Protein (g) | 13.6 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 29.3 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 25.3 g |
Sugar (g) | 10.0 g |
Fibre (g) | 4.0 g |
Fat (g) | 6.5 g |
Saturated fat (g) | 1.9 g |
Unsaturated fat (g) | 3.7 g |
Monounsaturated fat (g) | 2.2 g |
Polyunsaturated fat (g) | 1.5 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 216 mg |
Sodium (mg) | 625 mg |
Salt (g) | 1.56 g |
Vitamin A (IU) | 536 IU |
Vitamin C (mg) | 23.4 mg |
Calcium (mg) | 309 mg |
Iron (mg) | 4.29 mg |
Potassium (mg) | 1111 mg |
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200°
- Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Rör i ägg, Créme Bonjour Gräslök, vatten och soltorkade tomater.
- Klicka ut smeten i en smord muffinsplåt. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter.
Servera dessa matmuffins på äkta brunch-vis: med rökt lax och ägg.