use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

MATMUFFINS MED GRÄSLÖK & TOMAT

  • Portioner4
recipe image MATMUFFINS MED GRÄSLÖK & TOMAT

Ingredienser

Ingredienser
  • 6 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 4 ägg
  • 200 g Crème Bonjour vitlök
  • 1 1/2 dl vatten
  • 1 dl soltorkade tomater, strimlade

      Instruktioner

      Gör såhär:
      1. Sätt ugnen på 200°
      2. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Rör i ägg, Créme Bonjour Gräslök, vatten och soltorkade tomater.
      3. Klicka ut smeten i en smord muffinsplåt. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter.
      Servera dessa matmuffins på äkta brunch-vis: med rökt lax och ägg.